Brand Maassluis

MAASSLUIS - Dinsdagmorgen 21 juni tegen 0755 uur was brand ontstaan in een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis. Grote uitslaande brand in portiekflat Maassluis.


Pin Op Uit Vervlogen Tijden

De brand was al vrij snel aan beide zijden van het gebouw uitslaand en ging gepaard met veel rook.

. Bij het doorzoeken van de woning op de derde etage werd een lichaam aangetroffen. Dat meldt de brandweer. MAASSLUIS Een felle brand in een flat aan de Jongkindstraat is dinsdagmorgen een persoon overleden.

De brand is flink uitslaand. Over gewonden is nog niet bekend. Bij een grote uitslaande brand in een flat in Maassluis is iemand om het leven gekomen.

Twee brandweerlieden raakten. 5 hours agoEen buurtbewoner en vriendin van het overleden slachtoffer hebben kritiek op de brandveiligheid van de flat aan de Jongkindstraat in Maassluis waar vanmorgen een bewoner overleed bij een brand. Het vuur slaat zowel aan de voorkant als de achterkant uit het pand.

In een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend brand uitgebroken. Ook de ambulance en de traumahelikopter zijn opgeroepen. Twee brandweerlieden raakten lichtgewond maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Het is een flink uitslaande brand waarbij veel rook vrijkomt. Dat meldt de brandweer. Hun buurvrouw was naar haar balkon.

Het is niet zeker of iedereen op tijd zijn woning op. 14 hours agoIn een flat aan de Jongkindstraat in Maassluis is brand uitgebroken in een van de woningen. De brandweer zet momenteel groot in op het redden van mensen van de betrokken woningen.

Dat meldt de brandweer. Rond kwart voor acht werd de brand ontdekt en was bij aankomst van de brandweer aan de voor- en achterzijde uitslaand. Het vuur sloeg over naar andere woningen.

De brandweer is met veel manschappen ter plaatse. In een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend brand uitgebroken. De brandweer zet groot in op het redden van de bewoners van de.

Het vuur is ook overgeslagen naar andere woningen. Bij een brand in een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend iemand overleden. De brandweer is druk bezig om mensen uit.

De brand is flink uitslaand. MAASSLUIS - In een appartement op de derde verdieping aan de Jongkindstraat is dinsdagmorgen een flinke brand uitgebroken. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Rijnmond na een bericht van de regionale.

Dit meldt Mediapartner Rijnmond. Een traumahelikopter en meerdere ambulances staan paraat voor eventuele slachtoffers. De brand was al vrij snel aan beide zijden van het gebouw uitslaand en ging gepaard met veel rook.

11 hours agoJordy - 21 juni 2022 Maassluis In een appartement op de 3de verdieping aan de Jongkindstraat is dinsdagmorgen een flinke brand uitgebroken. Grote verslagenheid bij bewoners van de portiekflat in Maassluis waar dinsdagochtend een felle brand uitbrak. 21-06-2022 112 Redactie.

Twaalf appartement werden tijdelijk ontruimd. Persoon overleden bij grote uitslaande brand in flat in Maassluis update Bij een brand in een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend iemand overleden. 13 hours agoBij een brand in een flat aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagmorgen een iemand overleden.

Het Meezingspektakel komt er weer aan 14 uur geleden. Om 800 uur werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Jongkindstraat in Maassluis. Juni 21 2022.

Tijdens het ontruimen van de woningen heeft de brandweer een overleden persoon aangetroffen. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond VRR. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond VRR.

Bij een brand in een flat aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagmorgen een persoon overleden. Regio 15 NOS Nieuws Regionaal nieuws vandaag 1053 Dode bij brand in flat Maassluis twee brandweermensen gewond Bij een grote uitslaande brand in een flat in Maassluis is iemand om het leven. In een portiekflat aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend een grote uitslaande brand uitgebroken.

Het was een vrij. Dode bij brand in flat Maassluis twee brandweermensen gewond. Vermoedelijk gaat het om de bewoner van het pand waar het vuur is ontstaan.

Een bovengelegen woning op de 4de etage kon niet meer aan de vlammenzee ontsnappen en is ook verwoest. Twee brandweerlieden raakten. Twee brandweermensen raakten gewond.

Het vuur is ook overgeslagen naar andere woningen. Maassluis In een flatwoning in de Jongkindstraat in Maassluis is een grote brand uitgebroken. Het Meezingspektakel Maassluis is op donderdag 23 juni aanstaande.

Het vuur is ook overgeslagen naar andere woningen. 13 hours agoMAASSLUIS - Door een grote brand in een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is iemand om het leven gekomen. Persoon overleden na uitslaande brand Jongkindstraat.

Het was een felle brand waarbij tijdens ontruimingsactie 2 brandweerlieden gewond raakten. Direct daarna werd deze brand al opgeschaald naar Middelbrand en kwam er ook een ambu. Bij een brand in een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend iemand overleden.

De brandweer zet groot in op het redden van de bewoners van de. Dat bevestigt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond VRR. De brand werd opgeschaald naar het sein zeer grote brand.

MAASSLUIS - In een appartement aan de Jongkindstraat in Maassluis is dinsdagochtend brand uitgebroken.


Pin Van Joyce Voogd Op Droomkeuken Droomkeuken Maassluis


Modern Kitchen Design The Home Of Great Interiors House Of Kuchendesign Modern Innenarchitektur Kuche Kucheneinrichtung


Logo Sticker Typography Tech Company Logos


Excelsior Maassluis Futebol Clubes Brasao


πƒπ„π’πˆπ†π 𝐚 π‡πŽπŒπ„ On Instagram Sfeercollage Project Nieuwbouwwoning Maassluis Holiday Is Over Maar Dat Bet Weer Aan Het Werk Instagram Maassluis


462 Catchy Tugboat Business Names Tug Boats Business Names Boat Names


Townhall Maassluis Jury Architecture Urbanism Design Maassluis Projecten Organiseren


Macbook Pro 13 2019 Signature Marble Black Gold Skin Gold Skin Macbook Pro Macbook Pro 13


Pin On Offshore News


Marmer Kitchen Wilt U Graag Een Stijlvolle Keuken Een Stoere Keuken Of Een Scandinavische Stijl Keuken Denk Dan Kuche Einrichten Kuchen Design Wohnung Kuche


Bestevaer 53 Motoryacht S U V Bryndis Km Yachtbuilders Km Yachtbuilders Boat Building Suv Yacht


B B Pakhuis Maassluis Maassluis Guine Bissau B B Barbuda


Doorzomer 2012 By Patswerk Via Behance Afiches Creativos Carteles Creativos Diseno Grafico Cartel


Uncompromising Quality Unrivaled Performance The Premium Addition To The Akg Dj Range The K619 Headphones Are A Professional G Headphones Dj Headphones Akg


Postboot Biesbosch Boten Voertuigen Nederland


Holland Maassluis Voorberg Shoes On Holiday Abroad ワーゲンバス ワーゲン バス


Our Kitchen Vinyl Flooring Dubai Is A Perfect Option For Any Home Giving You The Same Fantastic Vinyl Flooring Kitchen Luxury Vinyl Luxury Vinyl Tile Flooring

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel